Jak vytvářet webové stránky – úvod do programování

PC a technika - programování

Jak vytvářet webové stránky – úvod do programování
novinka
Termín
Úterý
16:30–18:30
Místo

Místnost
Technika
Věk
12 - 18 let
Kapacita
obsazeno
Cena
2 000 Kč
za pololetí
Jak vytvářet webové stránky – úvod do programování
Přijďte si vyzkoušet, jak se dělá webová stránka, jak si vytvořit vlastní web a co vlastně obnáší programování.

Naučíte se vytvářet webové stránky, projdeme si vše od základů HTML po pokročilé techniky, naučíme se vytvářet design a grafiku webových stránek pomocí CSS a ukážeme si, jak celý web rozpohybovat nebo co vše je potřeba, abyste spustili svoji první vlastní webovou stránku.

V rámci kroužku budeme ve skupině pracovat na společném projektu, takže kromě úvodu do tvorby www stránek zapojíme a rozvineme i další dovednosti, jako je práce v týmu a logické myšlení. :-)

Kroužek je ideálním vstupem do IT a celkového oboru tvorby webových stránek a aplikací, a to poutavou a hravou formou. Pokud byste v životě rádi dělali programátora, kodéra nebo celkově máte rádi počítače, tento kroužek je ideálním začátkem.

Kroužek bude všechno jen ne nudný! V rámci skupiny, ale i sami za sebe, budete v průběhu kurzu soutěžit o zajímavé ceny, a také o poukazy na Laser Game do Tron Laser Arény v Brně, kterou Lukáš, lektor tohoto kurzu, provozuje.

Informace o lektorovi:
Lukáš několik let vyučoval na Fakultě Informatiky Masarykovy univerzity, kde ve studentských anketách každoročně patřil mezi nejlépe hodnocené lektory. Naučil několik tříd na základní škole vytvářet webové stránky. Má vlastní webové studio, založil filmový magazín Filmozrouti.cz, svého času
největší web o programování v Česku - Programujte.com a kromě vlastní Laser Arény v Brně jich pomohl realizovat dalších 25 v Česku a na Slovensku, kde má na starosti právě i všechny webové stránky, aplikace a herní statistiky ( https://www.tronlaserarena.cz/).
Pokud se chcete více dozvědět o lektorovi Lukášovi, můžete se podívat na jeho stránky https://lukaschury.cz/. Případně přímo napsat Lukášovi na .

Pro koho je kroužek určen:
Pro všechny fanoušky počítačů, počítačových her a pro všechny zvídavé, kteří si chtějí vyzkoušet, jak se vytváří webové stránky, co vše je k tomu potřeba a rádi by se něco nového dozvěděli a naučili.
Ideální věk: 12-18 let, je třeba umět pracovat s počítačem – zvládat základní práce na počítači.

Kroužek začíná 5. 3. 2024, proběhne 13 lekcí.

Doplňující údaje

Školní rok: 2023/2024
Zařazení kroužku: programování
  • galerie
  • galerie
  • Lektor kroužku
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: 094c794
    (Changelog)