Dopravní klub – začátečníci

Člověk a jeho svět - dopravní kluby

Dopravní klub – začátečníci
Termín
Čtvrtek
16:40–18:10
Místo

Místnost
Věž - klubovna
Věk
7 - 10 let
Kapacita
obsazeno
Cena
1 300 Kč
za pololetí
Dopravní klub – začátečníci
Dopravní klub je zájmovým kroužkem zabývajícím se zejména městskou hromadnou dopravou v Brně. V kroužku probíráme nejen linky a typy vozidel, ale také různé zajímavosti týkající se dopravy. Zabýváme se také dopravou v rámci IDS JMK, tedy i regionálními autobusy a vlaky.

Spolupracujeme s DPMB a.s. a jednou měsíčně se vydáváme na exkurzi navštívit jeden z jejich areálů, abychom MHD lépe poznali. Občas navštívíme i jiná zajímavá místa mimo dopravní podnik. Jedná se zejména o firmy nebo místa, která jsou s dopravou v Brně úzce spojena. Exkurze začínají vždy v 15:00 v Lužánkách.

Hlavním cílem tohoto kroužku je dopravní výchova, ovšem aby kroužky nebyly pouze jednotvárné, máme i jiné činnosti, jako je např. lepení papírových modelů, hra na řidiče na trenažéru autobusu, nebo různorodé hry s dopravní tématikou.

Tento kroužek je určen zejména pro děti, které se chtějí ve svých vědomostech v dopravě rozvíjet. Probereme určitý základ, aby byly v budoucnu připraveny postoupit do kroužků, které se dopravou zabývají více do detailu.

Doplňující údaje

Školní rok: 2023/2024
Zařazení kroužku: dopravní kluby
  • galerie

Podobné aktivity

Čtvrtek
17:00–18:30

Dopravní klub - pokročilí

Přijímáme náhradníky
Kroužky
Čtvrtek
15:00–16:30

Dopravní klub - modelář

Přijímáme náhradníky
Kroužky
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: 862c178
    (Changelog)