Petrův zdar

Sport a pohybové aktivity - všestranný sportovní rozvoj

Petrův zdar
Termín
Středa
16:30–17:30
Místo
kuchyňka ZŠ Bílovice

Věk
8 - 14 let
Kapacita
obsazeno
Cena
1 600 Kč
za pololetí
Petrův zdar
Rybářský kroužek určený pro všechny kluky a holky, kteří mají rádi přírodu a rádi by se něco dozvěděli o životě a lovu naších sladkovodních ryb.
Kroužek je vhodnou přípravou pro úspěšné absolvování zkoušek pro získání prvního rybářského lístku. Součástí kroužku bude také možnost pravidelně vyjíždět na jeden víkendový den lovit ryby na soukromém rybníku v Dalešicích, nebo dle aktuálních možností v okolí Brna. Děti se naučí navazovat jednoduché montáže, navazovat háčky apod.

A co budou děti do kroužku potřebovat? Hlavně chuť se něco dozvědět a naučit. Rybářské vybavení zatím řešit netřeba. Je to dost specifická záležitost. Každá rybolovná technika potřebuje své. Věřím, že už nějaký ten prut po dědovi doma máš, popřípadě můžeme jeho pořízení zkonzultovat s rodiči. Všem příznivcům a jak nám taky říkají „tichým bláznům“ Petrův zdar přeje vedoucí kroužku Jefry.

Jefry: "Rybařím už více jak 20 let a za tu dobu jsem se o rybách a jejich lovu naučil spoustu zajímavého. Pronikl jsem do řady rybolovných technik, zejména pak do těch aktivních jako je přívlač nebo muškaření. Mám rád přírodu a rybolov spojený s pobytem v jejím krásném prostředí je pro mě nepostradatelným koníčkem. Nejen že obhospodařuji jeden soukromý rybník na Vysočině, ale vydávám se za rybami i za hranice naší republiky. Jednoznačně nejvíce mě oslovila Aljaška, kam se již pravidelně vydávám na lov lososů, pstruhů a lipanů. Jako aprobovaný učitel (tělocvik, základny techniky a speciální pedagogika) s 15 letou praxí ve školství jsem se naučil najít si cestu ke každému. No a oblíbená hláška od dětí? …a vy jste jako fakt učitel?"


Doplňující údaje

Školní rok: 2023/2024
Zařazení kroužku: všestranný sportovní rozvoj
  • galerie

Podobné aktivity

Středa
16:00–17:00

Teens v kondici

Přijímáme náhradníky
Kroužky
Pondělí
13:45–14:45

Parkour - začátečníci

Volná místa
Kroužky
Čtvrtek
14:30–15:30

Netradiční sportovky starší

Volná místa
Kroužky
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: 6868dde
    (Changelog)