Astrovíkend -festival esoteriky

Akce | DNY TAJEMNA A ZDRAVÍ, Lužánky - středisko volného času nejsou organizátorem akce

Astrovíkend -festival esoteriky
Termín
28. 4. 2024
neděle
10:00–17:00
Místo

Místnost
Sál
Věk
bez omezení
Kapacita
bez omezení
Cena
70 Kč
ZTP: 40,- Kč, vstupné na přednášky 50, 80 a 120 Kč (podle tématu)
Astrovíkend -festival esoteriky
Astrovíkend – zážitkový festival v duchu esoteriky, amazonských rituálů, filipínského duchovního léčení i přesvědčivých kartářů…

Esoterický festival s názvem Astrovíkend, v jehož rámci se konají přednášky i výstavy, má již mnohaletou tradici v Brně, Litomyšli a nově v Příbrami, Břeclavi a Kolíně.

Zážitkový festival je koncipován tak, aby mohl přijít opravdu každý, i když se aktivně nezajímá o věštectví nebo alternativní medicínu.

Běžný návštěvník je zpravidla součástí větší svébytné komunity, ale vítán je opravdu každý. Součástí celodenní vstupenky 70/osoba/den jsou také přednášky zdarma. Další program probíhá v přednáškovych sálech dle programu.

Celý program přednášek naleznete na www.astrovikend.cz /brno-program-festivalu

Vstupenky můžete zakoupit buď přímo na místě v den konání festivalu nebo v předprodeji na

www.astrovikend.cz/rezervace-vstupenek

Dozvíte se něco o přírodních kamenech a jejich energii, můžete zakoupit energetické krystaly a orgonity a mnoho dalších hand-made výrobků, šperků a také přírodní kosmetiku.

Můžete se zúčastnit amazonského rituálu s naším dvorním šamanem Chuan Carlos Pacaya Gomez, zažít společné požehnání od reverendky Estela Palaris Orbito nebo si vyslechnout přednášku populárních mentorů. Chybět nebude ani náš astrolog Milan Gelnar, který vám vytvoří osobní horoskop.

MUDr. Jan Miklánek představí myšlenku alternativní medicíny, která se zaměřuje na léčení celého člověka. „Psychika a somatika jdou vždy ruku v ruce.“

Výklady z karet jsou tradiční součástí našich festivalů. Nejedná se o žádné „věštění z křišťálové koule“ a možná vás překvapí, co se dozvíte o své budoucnosti i současném životě. K dispozici vám bude například Kartářka Nika Skákalová, Emílie Didi, Kartář Láďa nebo Stanja Maria Nord a další…

Můžete navštívit stánky s přírodní kosmetikou, zakoupit přírodní doplňky stravy založené na krevním testování, nebo stánky s magickými rituálními oleji vyrobenými ze speciálních tradičních ingrediencí, které mají stejnou vibraci jako situace, kterou potřebujeme do svého života přijmout.

Nebude chybět ani Jana Niessnerová a výklad z ruky (chiromantie). „V liniích naší dlaně se skrývá naše minulost, přítomnost i budoucnost.

a vystoupí Milo Mahdall i Zlatko Štěpina a také Jaroslav Drábek se skupinou EPRV777!

Více o nás na

www.astrovikend.cz www.facebook.com /astrovikend www.instagram.com /astrovikend_ezo_festival
  • leták

Podobné aktivity

30. 4.
20:00–21:00

Richard III. - Divadelní procházka

Volná místa
Akce
14. 5.
20:00–21:00

Antigona

Volná místa
Akce
18. 5.
14:00–17:30

LoukaFest

Volná místa
Akce
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: b89bf4f
    (Changelog)