Kosmetická a šperkařská dílna

Příměstské tábory

Kosmetická a šperkařská dílna
Termín
12.–16. 8. 2024
Začátek: 9:00 Konec: 16:00
Místo
Solniční 12, MALÁ DÍLNA

Věk
11 - 16 let
Kapacita
obsazeno
kapacita: 22
Cena
3 600 Kč
Metriál, vedení, obědy v restauraci, pitný režim, případné vstupné.
Kosmetická a šperkařská dílna
Baví tě tvoření? Ráda se parádíš? Pak je pro tebe tento příměstský tábor jako dělaný!

Jak už název napovídá, můžeš se na tomto příměstském táboře těšit na tvoření zaměřené na výrobu šperků různými technikami a také na oblíbenou výrobu přírodní kosmetiky.

Při výrobě kosmetiky budeme používat nejkvalitnější přírodní suroviny, jako bambucké máslo, za studena lisované oleje, esenciální olejíčky nejrůznějších vůní, barevné Mica pigmenty (přírodní barvivo) a další, abychom si vytvořily vlastní příjemnou a kvalitní domácí kosmetiku.

Program bude sestaven tak, abychom si zkusily tvořit z nejrůznějších materiálů a naučily se zajímavé techniky. Absolventky loňského tábora se nemusí obávat, vymyslíme opět něco nového i pro Vás, nováčkům ale přizpůsobíme tempo, aby vše zvládli i s menšími zkušenostmi.

Využijeme strategické polohy naší klubovny na Solniční 12 a užijeme si dobré obědy v některé z restaurací v centru Brna, při pěkném počasí budeme hrát hry a navštívíme zákulisí některého z divadel v Brně, nebo zajímavou výstavu.

Neváhej, přidej se k nám a užij si s námi krásný tvořivý týden! Už teď se těšíme :-)

Pokyny pro rodiče:
Své děti můžete přivádět první den - tedy v pondělí do klubovny na Soliční 12 již od 8:00, abychom převzali veškerou potřebnou dokumentaci. Další dny bude pro děti klubovna otevřená od 8:30. Program bude vždy začínat v 9:00 a končit v 15:30, abyste si své děti mohli vyzvednout mezi 15:30-16:00 podle Vašich možností. Pokud chcete, aby větší slečny odcházely samy, potřebujeme Váš písemný souhlas.

Dětem na PT připravte oblečení, které si mohou ušpinit, přezůvky a svačinu. Pitný režim zajistíme, stejně jako obědy v restauraci, se kterou máme z předchozích let dobré zkušenosti. Pokud má Vaše dítě nějaké stravovací omezení, dejte nám to, prosím, vědět s předstihem - ideálně již při přihlášení, abychom mohli přizpůsobit jídelníček, nebo včas dohodli v restauraci vhodnou alternativu.
  • galerie
  • galerie
  • galerie

Podobné aktivity

1.–5. 7.

Crazy ateliér

Přijímáme náhradníky
Příměstské tábory
1.–5. 7.

Keramika 1

Přijímáme náhradníky
Příměstské tábory
8.–12. 7.

PT Taneční 2.

Volná místa
Příměstské tábory
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: 862c178
    (Changelog)