Kulinářská přespávačka

Tábory a pobytové akce

Kulinářská přespávačka
Termín
3.–4. 3. 2023
Začátek: 17:00 Konec: 14:00
Místo
Louka Vinohrady

Věk
8 - 14 let
Kapacita
10 / 15
volná místa / kapacita
Cena
600 Kč
pro účastníky letošních kulinářských kroužků na pracovišti Liška cena 300 Kč
Kulinářská přespávačka
Výzva pro milovníky vaření. Páteční přespání na pracovišti Louka Vinohrady - na programu bude hraní her, večeře, sledování filmu s popcornem a plánování sobotního menu, které si sami sestavíte za pomoci lektorů a receptů. 3-5ti členné týmy si můžete vytvořit sami nebo vám parťáky po domluvě najdeme. Výsledné pokrmy si pak ohodnotíme a společně sníme. Nejzdařilejší pokrmy dostanou zaslouženou odměnu. Pojďte se předvést a ukázat, co už v kuchyni umíte!

Na akci vás budou provázet Markéta Šenková z Lišky a Eva Petrášová z Louky a její tým.

Více info kde, co a jak v příloze, která přijde s přihláškou.

Doplňující údaje

Ubytování: budova
  • galerie
  • galerie
  • galerie

Podobné aktivity

27.–28. 4.

Instruktorská stáž v Hlučíně

Obsazeno
Tábory a pobytové akce
28. 7.–4. 8.

Tábor záchranáři 24

Volná místa
Tábory a pobytové akce
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: d4a4baf
    (Changelog)