Prázdninové tvoření

Tábory a pobytové akce | Letem světem

Prázdninové tvoření
Termín
16.–21. 7. 2023
Začátek: 9:00 Konec: 18:00
Místo
Selský dvůr, Daňkovice

Věk
8 - 19 let
Kapacita
obsazeno
kapacita: 26
Cena
5 800 Kč
ubytování v budově, plnou penzi vč. pitného režimu, veškerý materiál, dopravu soukromým autobusem
Prázdninové tvoření
POZOR! Tábor bude v prvních dnech zaheslován, aby se mohly přihlásit slečny z kroužků a účastnice z minulého roku (dostanete e-mail), 20. 1. bude přihlášení umožněno všem.

Zveme všechny slečny, které rády tvoří na tradiční, rukodělně zaměřený pobytový tábor v Daňkovicích.

Dívky se mohou těšit na několik rozsáhlejších rukodělných projektů, na které bude dostatek času i prostoru. Každý den dopoledne budeme tvořit v klubovnách a na terase našeho penzionu. Vyzkoušíme si několik zajímavých technik - konkrétní projekty upřesníme v průběhu jara, avšak už nyní víme, že naší motivací bude cestování po světě.

Odpoledne se vydáme do okolí, kde budeme hrát hry. Nebude chybět ani menší výlet a celotáborová hra, která nás celým týdnem provede.

Oblíbenou tradicí je také závěrečná vernisáž výrobků, která ani letos nebude chybět a pokud dovolí počasí, uděláme si i táborák.

Ubytování bude opět zajištěno v penzionu Selský Dvůr ( www.selskydvur.net ) v Daňkovicích na Českomoravské vrchovině, kde jsme již mnoho let maximálně spokojení. Jedná se o penzion na krásném místě (okraj klidné vesničky Daňkovice pár kroků od lesa) s velmi vstřícným personálem a poctivou výbornou kuchyní, což děti každoročně oceňují.

Děti budou ubytovány v pokojích po 2-5 osobách, každý pokoj má vlastní sociální zařízení.

Strava bude zajištěna přímo v penzionu 6x denně (snídaně, oběd, večeře, druhá večeře, 2x svačina) včetně pitného režimu. Stravovací omezení, prosím, nahlaste dopředu. S kuchyní je skvělá domluva a vždy nám vychází maximálně vstříc, ale potřebujeme znát dopředu, na kolik specifických porcí se připravit.

Doprava bude zajištěna hromadně autobusem. V neděli dopoledne odjezd od Lužánek na Lidické, v pátek odpoledne návrat zpět k Lužánkám.

Podrobnější informace (přesný čas odjezdů, konkrétní projekty na tvoření...) zašleme přihlášeným účastníkům v průběhu jara.


Doplňující údaje

Ubytování: budova
  • My
  • Výrobky
  • Výrobky

Podobné aktivity

30. 5.–2. 6.

Antigona - Šrámkův Písek

Volná místa
Tábory a pobytové akce
5.–9. 6.

Předtáborové soustředění Chotěborky 2024

Volná místa
Tábory a pobytové akce
29. 6.–7. 7.

Letní divadelní dílna Chotěborky 2024

Obsazeno
Tábory a pobytové akce
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: d4a4baf
    (Changelog)