Mickeyho klubík

Příměstské tábory

Mickeyho klubík
Termín
17.–21. 7. 2023
Začátek: 8:00 Konec: 17:00
Místo

Místnost
Hernička - Lány
Věk
4 - 6 let
Kapacita
obsazeno
kapacita: 16
Cena
2 400 Kč
program, materiál, vstupné, celodenní pedagogický a zdravotnický dozor, pitný režim, oběd
Mickeyho klubík
Příměstský tábor s příběhem a celotáborovou hrou je vedený zkušenými pedagogy, kteří mají připravený zajímavý program pro děti ve věku 4 - 6 let. Pro věkovou hranici 6 let platí, že dítě ještě neabsolvovalo 1. třídu ZŠ.

Program probíhá v čase 9:00 - 16:00 hod. Děti mohou přicházet od 8:00 hod. a odcházet do 17:00 hod. Zároveň nabízíme hlídanou službu dětí ráno od 7 do 8 hodin, která je zpoplatněna (250 Kč/týden) a na kterou je nutné se předem hlásit na našem webu (lany.luzanky.cz/akce) – viz Hlídačka.

Bližší informace o příměstském táboře naleznete v emailu po přihlášení dítěte a v našich obchodních podmínkách.
Při odhlášení dítěte z tábora do 2. 6. 2023, vracíme celou zaplacenou částku, pokrácenou o storno poplatek 300 Kč. (viz Obchodní podmínky)

Pokud Vaše dítě využívá ve škole asistenta, kontaktujete co nejdříve vedoucího tábora. Rádi dítěti asistenta zajistíme, dostáváme na něj od kraje dotace.

Filozofie našich táborů:
Ať už je téma jakékoli, snažíme se, aby si děti odnesly co nejvíce nových zkušeností, dovedností, příhod a zážitků. Během tematického týdne si vyzkouší, kam až sahají jejich síly, jak šikovné mají ruce a jak bystré mají hlavy. Vždy se snažíme o přátelskou a tvůrčí atmosféru. Protože k létu patří i sluníčko a pohyb, tak se děti mohou těšit na spoustu her venku a také na návštěvu zajímavých míst v Brně a jeho okolí - v závislosti na počasí budeme chodit na koupaliště, do lesa a na výlety.
  • galerie

Podobné aktivity

1.–4. 7.

Olympijské hry

Přijímáme náhradníky
Příměstské tábory
1.–4. 7.

Doktorka Plyšáková

Přijímáme náhradníky
Příměstské tábory
1.–5. 7.

Hurá prázdniny

Volná místa
Příměstské tábory
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: 2145770
    (Changelog)