Cirkus LeGrando v Legatu 2

Příměstské tábory | Týden v cirkuse

Cirkus LeGrando v Legatu 2
Termín
24.–28. 7. 2023
Začátek: 8:00 Konec: 18:30
Místo

Místnost
Legato - zahrada
Věk
8 - 18 let
Kapacita
obsazeno
kapacita: 60
Cena
2 400 Kč
Cena zahrnuje program, teplé obědy a pitný režim.
Cirkus LeGrando v Legatu 2
Příměstské tábory jsou určeny POUZE pro děti od 8 let!
Je to opravdu ta nejspodnější věková hranice, s jakou jsme tento příměstský tábor schopni zrealizovat.

Celý týden bude koncipován jako cirkusový trénink, zakončený vždy poslední den v pátek představením, konaným v 16:00. Vaše dítě bude mít možnost si první dopoledne vyzkoušet všechny nabízené disciplíny (např. žonglování, fakírská umění, akrobacii na visuté hrazdě, přízemní akrobacii, balancování na koulích, kouzelnictví, klauniku, chůzi po laně a další), z těchto disciplín si vybere dvě, které bude trénovat po zbytek týdne.
Závěrem a zlatým hřebem je páteční představení, je velmi žádoucí, aby se ho dítě zúčastnilo a završilo tak svoji práci. Stává se, že představení v pátek se malinko protáhne, předpokládaný úplný konec je až v 18.30. Pokud víte dopředu, že se z nějakého důvodu nemůže pátečního představení zúčastnit, zvažte prosím účast Vašeho dítěte na tomto táboře.
Společné tréninky budou začínat každý den v 9:00, k dispozici na místě konání budeme od 8:00, končit bude vždy v 16:00 s možností pobytu dětí na místě max do 17:00.

Doporučení:

Potřeby na tábor jsou: cvičební úbor včetně přezůvek, lahev na pití, v případě potřeby dopolední a odpolední svačina. Nedoporučujeme, aby si děti braly s sebou na příměstský tábor drahé telefony a další elektroniku – nejsme schopni zajistit jejich stoprocentní bezpečnost.

Nabídka:

I v letošním roce nabízíme možnost zakoupení triček Cirkusu LeGrando. Cenu upřesníme na základě skutečných nákladů v roce 2023. Trička je možno zakoupit vždy před a po pátečním cirkusovém představení.
  • galerie

Podobné aktivity

1.–4. 7.

Teens - Mažoretky

Volná místa
Příměstské tábory
1.–5. 7.

Tábor pod lany 2 - starší

Volná místa
Příměstské tábory
1.–5. 7.

Tábor pod lany 1 - nejmladší

Volná místa
Příměstské tábory
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: 6868dde
    (Changelog)