Kouzelné tvoření s Alenkou v říši divů

Příměstské tábory | pohodové tvoření v centru Brna

Kouzelné tvoření s Alenkou v říši divů
Termín
31. 7. –4. 8. 2023
Začátek: 9:00 Konec: 16:00
Místo
Solniční 12, MALÁ DÍLNA

Věk
7 - 13 let
Kapacita
obsazeno
kapacita: 22
Cena
2 800 Kč
veškerý materiál, teplé obědy, pitný režim, vedení, případný vstup do divadla/na výstavu
Kouzelné tvoření s Alenkou v říši divů
Milé slečny, zveme Vás na tradiční rukodělně zaměřený příměstský tábor Kouzelné tvoření s Alenkou v říši divů. Celý týden bude motivovaný příběhem Alenky v říši divů, kterým se inspirujeme při tvoření. Vyzkoušíme si mnoho různých rukodělných technik. Hotové výrobky budete moci ještě dlouho používat, nebo Vám budou zdobit Vaše pokojíčky.

Program bude sestaven tak, aby absolventky loňského tábora poznaly nové techniky a současně aby i nováčci zvládali činnost bez obtíží.

Už nyní Vám můžeme prozradit, že se můžete těšit na šití polštářku Bílého králíka, krásné šperky, malování porcelánových šálků na čaj o páté, voňavé tvoření s bylinkami a protože Alenka v říši divů je doslova snový příběh, nebudou chybět lapače snů!

Program si zpestříme hrami. Využijeme strategickou polohu naší klubovny (Solniční 12, Brno) tím, že vyrazíme na exkurzi na některé ze zajímavých brněnských míst a po celý týden si budeme pochutnávat na dobrých obědech v nedaleké restauraci.

Neváhejte a přijďte si k nám užít krásný tvořivý týden!

Pokyny pro rodiče:
Svoje děti můžete přivádět první den - tedy v pondělí do klubovny na Soliční 12 již od 8:00, abychom převzali veškerou potřebnou dokumentaci. Další dny bude pro děti klubovna otevřená od 8:30. Program bude vždy začínat v 9:00 a končit v 15:30, abyste si své děti mohli vyzvednout mezi 15:30-16:00, jak se Vám bude hodit.

Dětem na PT připravte oblečení, které si mohou ušpinit, přezůvky a svačinu. Pitný režim zajistíme, stejně jako obědy v restauraci, se kterou máme z loňského roku dobré zkušenosti. Pokud má Vaše dítě nějaké stravovací omezení, dejte nám to, prosím, vědět s předstihem - ideálně již při přihlášení, abychom mohli přizpůsobit jídelníček, nebo včas dohodli v restauraci vhodnou alternativu.
  • lapač
  • naramek
  • polštár

Podobné aktivity

28. 3.
8:00–16:30

Velikonoce na Lánech

Volná místa
Příměstské tábory
1.–4. 7.

Z pohádky do pohádky

Přijímáme náhradníky
Příměstské tábory
1.–5. 7.

Crazy ateliér

Přijímáme náhradníky
Příměstské tábory
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: 2145770
    (Changelog)