Šperkařská a kosmetická dílna

Příměstské tábory | prázdninová dámská jízda v centru Brna

Šperkařská a kosmetická dílna
Termín
14.–18. 8. 2023
Začátek: 9:00 Konec: 16:00
Místo
Solniční 12, VELKÁ DÍLNA

Věk
11 - 16 let
Kapacita
obsazeno
kapacita: 22
Cena
3 200 Kč
veškerý materiál, teplé obědy, pitný režim, vedení, případný vstup do divadla/na výstavu
Šperkařská a kosmetická dílna
Baví tě tvoření? Ráda se parádíš? Pak je tento příměstský tábor pro tebe jako dělaný!
Jak už název napovídá, můžeš se na tomto příměstském táboře těšit na tvoření zaměřené na výrobu šperků různými technikami a taky na oblíbenou výrobu kosmetiky.

Ušijeme si kosmetické taštičky, které následně naplníme vlastnoručně vyrobenou přírodní kosmetikou. Už teď můžeme prozradit, že nás čeká macerace, díky které budou mít naše výrobky ještě lepší vlastnosti. Budeme používat nejkvalitnější přírodní suroviny, jako bamucké máslo, za studena lisované oleje, esenciální olejíčky nejrůznějších vůní, barevné Mica pigmenty (přírodní barvivo) a další.
Program bude sestaven tak, abychom si zkusily tvořit z nejrůznějších materiálů a naučily se zajímavé techniky. Absolventky loňského tábora se nemusí obávat, vymyslíme opět něco nového i pro Vás, nováčkům ale přizpůsobíme tempo, aby vše zvládli i s menšími zkušenostmi.

Využijeme strategické polohy naší klubovny na Solniční 12 a užijeme si dobré obědy v některé z restaurací v centru Brna, při pěkném počasí budeme hrát hry a navštívíme zákulisí některého z divadel v Brně, nebo zajímavou výstavu.

Neváhej, přidej se k nám a užij si s námi krásný tvořivý týden! Už teď se těšíme :-)

Pokyny pro rodiče:
Svoje děti můžete přivádět první den - tedy v pondělí do klubovny na Soliční 12 již od 8:00, abychom převzali veškerou potřebnou dokumentaci. Další dny bude pro děti klubovna otevřená od 8:30. Program bude vždy začínat v 9:00 a končit v 15:30, abyste si své děti mohli vyzvednout mezi 15:30-16:00, jak se Vám bude hodit. Pokud chcete, aby větší slečny odcházely samy, potřebujeme mít od Vás písemný souhlas.

Dětem na PT připravte oblečení, které si mohou ušpinit, přezůvky a svačinu. Pitný režim zajistíme, stejně jako obědy v restauraci, se kterou máme z předchozích let dobré zkušenosti. Pokud má Vaše dítě nějaké stravovací omezení, dejte nám to, prosím, vědět s předstihem - ideálně již při přihlášení, abychom mohli přizpůsobit jídelníček, nebo včas dohodli v restauraci vhodnou alternativu.
  • šperky-minerály
  • šperky šité
  • kosmetika

Podobné aktivity

1.–5. 7.

Crazy ateliér

Přijímáme náhradníky
Příměstské tábory
1.–5. 7.

Keramika 1

Přijímáme náhradníky
Příměstské tábory
8.–12. 7.

PT Taneční 2.

Volná místa
Příměstské tábory
Zpět na aktivity
    © 2024 SVČ Lužánky | Identity & webdesign by steezy.studio. | Realization by Inuits.
    Verze: d4a4baf
    (Changelog)