Registrací souhlasím s obchodními podmínkami SVČ Lužánky.
Otevřete potvrzovací e-mail a dokončete registraci.
Nevíte si rady? Zde najdete nápovědu.
Vyplněním zdravotních údajů souhlasím s jejich uchováváním pro případné použití při organizaci přihlášených aktivit.
Na školení se budeme věnovat vybraným aspektům práce kuchaře na zotavovacích akcích s cílem zvýšit jejich hygienický standard. Upřesníme si základy manipulace se surovinami i s hotovou stravou, principy výdeje stravy a manipulace s nádobami a obaly určenými k přípravě a výdeji stravy. Budeme se věnovat označování surovin a potravin a jejich uchovávání. Seznámíme se s cestami přenosu infekce v podmínkách kuchyně na zotavovací akci a s možnostmi prevence šíření infekce. Zaměřme se na specifika stravování osob s alergiemi a dietami.
TZ Kozí Horka