Registrace

Účty z předchozí verze webu jsou stále platné

Registrací souhlasím s obchodními podmínkami SVČ Lužánky a se zpracováním osobních údajů podle § 28 odst. 5 zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon, a podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Děkujeme!

Na Vaši adresu jmenouzivatele@poskytovatel.cz byl zaslán potvrzovací email.

Otevřete potvrzovací e-mail a dokončete registraci.

Nevíte si rady?
Zde najdete nápovědu.

Vítejte!

Vaše registrace byla úspěšně dokončena. Abyste mohli přihlašovat sebe či děti na aktivity, vyplňte prosím do svého profilu jméno, příjmení a telefonní číslo. Co dále? Vyplnit osobní profil Přidat dítě Zobrazit nápovědu

Nové heslo

Hotovo!

Změna hesla byla úspěšně dokončena
Zpět na seznam

Příměstské tábory

Další info
Příměstské tábory

I ve městě lze v létě zažít spoustu legrace a dobrodružství. Pro ty, kdo zůstávají v Brně, nabízíme každoročně kolem 200 příměstských táborů, které většinou probíhají v pracovní době od pondělí do pátku. Tábory jsou určené jak pro školáky a předškoláky, tak i pro teenagery a na své si přijdou například nadšení chovatelé, zahradníci, umělci, cirkusáci nebo malí detektivové.

Prostřený stůl našich babiček

aneb tradiční česká kuchyně

Přihlásit
věk 10-18 let
místoLesná - Brno-sever
místnostKlubovna keramika - Lesná
termín
  • 10. - 14. 7. 2017 9:00 - 16:00
cena 1 900 Kč
cena zahrnuje veškerý výtvarný materiál i potraviny, teplý oběd, pitný režim, pronájem cvičné kuchyně, příp. jízdné a vstupné, odborné lektory.
volná místa 0 (z 15)

V programu se seznámíme s tradičními českými recepty a samozřejmě podle nich budeme celý týden v kuchyni vařit.

Kromě toho se dozvíme něco o etiketě stolování, naučíme se prostřít stůl, vyzkoušíme šikovnost svých rukou při nejrůznějším tvoření. A v rámci velké soutěže o nejlepší "kuchařský tým" vyzkoušíme i samostatné plánování, rozpočet a nakupování...

Budeme se snažit napodobit naše babičky, které se v kuchyni uměly otáčet, vařily se zdravým selským rozumem a dobře věděly, že kuchyně stojí na poctivých surovinách a správném postupu.

Program denně od 9.00 do 16.00 hodin.